Bevriende juweelontwerpers

Bevriende ontwerpers in de collectie

Naast het aanbod van het eigen werk, verkoopt goudsmid Anneleen Eyckmans uit Haacht ook ontwerpen van bevriende internationale zielsgenoten. Dat is heel belangrijk voor haar. Het gaat 'r haar niet alleen om dat deze juweelontwerpers mooie dingen maken, maar ook dat ze een persoonlijkheid hebben waar Anneleen een klik mee voelt. 


De art nouveau ringen van George Mueller

Anneleen koos ervoor deze op te nemen in haar aanbod omdat George Mueller voor z'n ontwerpen ook inspiratie zoekt en vindt in de natuur. Dat vertaalt zich in prachtige, gracieuze vormen en kleuren.

De kleurrijke edelsteencreaties van Joke Quick

Joke Quick vond de inspiratie voor haar passie als juweelontwerpster in de edelstenenkist van haar grootvader. Ze gaat op zoek naar zeldzame stenen en combineert deze op onnavolgbare wijze met een gouding ring, ketting of armband.

Juwelen met een twist...én een roosje van Nicoline van Boven

Naast het feit dat de Nederlandse Nicoline van Boven een vrouw naar het hart van Anneleen is, drukt zij ook haar stempel op de eigen creaties met een bloem. Bij Nicoline staan de roos en z'n kenmerkende 'krullen' centraal.

De druppelvormen van Caroline Swolfs

Het is duidelijk dat de natuur een sterke drijfveer is voor Anneleen en haar collega's. Zo keert Caroline Swolfs in haar ontwerpen vaak terug naar een waterdruppel. De voorwaarde voor natuurlijk leven.  Dit sluit mooi aan bij de bloem- en plantgeörienteerde juwelen van Anneleen Eyckmans.

De eigenhandig geslepen krachtstenen van Anette Ehinger

Dé signatuur van de Duitse Anette Ehinger is de handgeslepen edelsteen, die triomfeert in combinatie met een gouden ring of halsketting. Edelstenen betekent kleur. In combinatie met het immer klassevolle goud levert dit onweerstaanbare creaties op. 

Interesse in een internationaal floraal juweel?

Contacteer goudsmid Anneleen Eyckmans of laat je in haar atelier in Haacht verwarmen door de elegante pracht van juwelen met een link naar de natuur.