Collectie

Gelegenheden om een ring te schenken

Niet alleen een verloving of huwelijk zijn momenten om te bekrachtigen met een juweel.

  • Vandaag schenken prille ouders elkaar ook gepersonaliseerde juwelen – doorgaans een ketting of armband – bij de geboorte van een kind. 
  • Ook een jubileum is een geschikt moment om een bepaalde relatie kracht bij te zetten met een juweel.
  • Andere momenten die zich lenen om juwelen te schenken zijn bijvoorbeeld de 18deverjaardag van een kind. Ter bezegeling van de volwassenheid. 
  • Of een overlijden van je dierbaarste.  Als teken van blijvende herinnering.  In dit kader past bijvoorbeeld ook de herstelling of het opknappen van bestaande juwelen. 

Maar los van de vraag om een nieuw ontwerp of de aankoop van iets nieuw, kunnen belangrijke gebeurtenissen – mijlpalen - ook aanleiding geven om bestaande ringen te bewerken. Iets toe te voegen of weg te halen. Of smelten en met die grondstof een nieuw juweel creëren. Ook dat behoort tot de mogelijkheden van goudsmid Anneleen Eyckmans.

Hoewel de ring heel veel symboliek inhoudt en een soort magie wordt toegeschreven, is het al lang niet meer het enige juweel dat geliefden of familieleden elkaar schenken als teken van appreciatie. Ook kettingen, armbanden en oorbellen van Annelen Eyckmans kunnen die rol moeiteloos opnemen.  

Neem een kijkje in de collectie en neem hier contact op om deze verder te personaliseren en te informeren naar de prijzen. 

Een greep uit onze collectie

Klik verder op een van de categorieeën voor meer.

Ontwerpers

Naast haar eigen collectie heeft Anneleen Eyckmans ook een ruim aanbod aan originele, met de hand vervaardigde, zilveren-en gouden sieraden van verschillende juweelontwerpers.

Joke Quick

joke quickExtraordinary Fine Jewellery

Naar de website van Joke Quick

George Mueller

george muellerJugendstil, Art-Nouveau schmuck

Naar de website van George Mueller

Annette Ehinger