Contact

Goudsmid Haacht / Juwelier Haacht: Anneleen Eyckamns wordt uit alle hoeken bevraagd

Het atelier en de winkel van Goudsmid Anneleen Eyckmans is gevestigd in Haacht. Haacht is de parel van de Brabantse Kempen en de winkel van Anneleen Eyckmans is daar het summum van. 

Haacht is vlot bereikbaar vanuit Mechelen, Leuven en Brussel. Mensen uit die regio die op zoek zijn naar een pièce unique, zijn binnen het half uur waar ze moeten zijn. 

Het is die rit zeker de moeite waard, want de winkel van Goudsmid Anneleen Eyckmans werkt gepersonaliseerd, eigenhandig en met beperkte voorraden. Anders dan bij doorsnee-juweliers die in wezen aan inkoop- en verkoop doen. Anneleen Eyckmans uit Haacht is in eerste instantie een ontwerper met een liefde voor natuur, schoonheid en elegantie. Een zaak met een ziél dus. 

Uiteraard zijn ook mensen uit de onmiddellijke omgeving van Haacht (Wespelaar, Tildonk, Werchter, herent, Heist-op-Den Berg) zeer welkom in hun zoektocht naar een juweel om belangrijke momenten en engagementen te bezegelen. 

Juwelen kopen in Mechelen, Leuven of Brussel? Het best bewaarde geheim zit in Haacht.

Wil je een uniek juweel kopen in Mechelen, Leuven of Brussel? Dan loop je wellicht verloren tussen het aanbod van vaak import- en export-juweliers. Wanneer je echter gevoel en nood nood hebt aan échtheid, authenticiteit, vakman/vrouwschap en oprechte finesse, dan is de inspanning die je daarvoor moet leveren ondergeschikt aan de elegantie en betekeniswaarde van datgene wat je zoekt. Daarom is Goudsmid Anneleen Eyckmans, die ook een prachtig aanbod van buitenlandse ontwerpers heeft, voor iedereen in België op zoek naar dat ene, allesomvattende juweel, een bezoekje waard. Anneleen ontvangt je hartelijk en luistert naar jouw levens- en liefdesvarhaal. Je maakt er je keuze uit de bestaande collectie van zichzelf of bevriende ontwerpers. Of je vraagt haar op basis van je verhaal en persoonlijkheid zelf een juweel te ontwerpen. Of ben je zélf creatief en heb je een eigen idee van hoe je een bepaalde relatie of gebeurtenis het liefst vormgegeven ziet? Dan maakt Anneleen Eyckmans in samenspraak met jou een pronkstuk zonder voorgaande.

Bel haar voor een afspraak!

Openingsuren

maandag Gesloten
dinsdag  Gesloten
woensdag op afspraak
donderdag 10.00-12.00 en 13.00-18.00
vrijdag 10.00-12.00 en 13.00-18.00
zaterdag 10.00-12.00 en 13.00-18.00
zondag Gesloten

Contacteer ons